TAB India

Hosur

Client

TAB India

Project Type

Industrial

Built Area

approx. 150,000 sft

Status

Ongoing

 

Project Team

Harish Kumar, Arul Tippabttuni, Manoj Madhu, Rajendra Hegde, Priyanka Rustagi

 

Structural Consultant

Engineering Consultants India

PHE Consultant

Prism Consultants

Electrical Consultant

Procon Engineers

General Contractors

Nathan Constructions &

RK Builders

Photographs

Sumit Gupta & Hundredhands

1 Storage warehouse

2 Visitors Center

3 Refectory addition

4 Store

5 Tower

6 Guest house

 

We have been working on the master plan, streetscape design and a few buildings on the 24 acre campus of this granite processing facility. We have completed an 80,000 sft storage warehouse (with Tata BlueScope), a Visitor's Centre, an addition to the staff refectory, expansion of the central stores, and are currently working on a corporate guest house.

 

We have exploited the availability of a wide variety of granite and processing options developing stone screens and other facade treatments and specifying a rich variety of processed stone (both in flooring and cladding).

 

Situated on the Bangalore-Chennai highway the Visitors Centre, attached to the north east corner of the new warehouse makes a strong impression exposing both a large stone clad feature wall and a glass facade revealing an illuminated internal volume to the highway.

1

2

3

4

5

6

« WORK